Monday, September 5, 2011

"Conscience is the window of our spirit, evil is the curtain." Douglas Horton

Kõigepealt tahan Tiinat tänada laulusoovituse eest :)
Lady Antebellum - Just A Kiss  Me loves it ! Like riiili riiili  loves :) 

Töömutt sai ka aega, et natuke blogida.  Kusjuures veider on see, et praeguse kiire tempo juures suudan säilitada positiivse meeleolu - mitte, et mul selle vastu midagi oleks.
Täna tööl: tuleb kassasse vanem proua... Ikka juba väärikates aastates... pakun, et isegi midagi 80-ne kanti. Ta pani mind oma ostuga suisa terveks päevaks särama - dieetkuklid ja dieet coca . Nii armas :P
Täna olin esimest päeva kassas.... Julgen olla natuke egoistlik ja öelda, et algaja kohta päris hea. Kui muidugi välja jätta tõsiasi, et kaks kordavalesti raha tagasi andsin. Aga kliendiid ise õnneks märkasid mu viga ja olid väga mõiistlikud ja chillid - au ja kummardus neile kannatlikkuse eest!
Tunne on hea ja tuju on mega. Loodan, et homne õhtu tuleb kah tšill! . Hommikul tööle ja hiljem lähen Küllikile (Tartusse) külla ning õhtul Comedy Estoniat Wildesse kuulama. Üle pika aja saab jälle komöödiat - wuhuuuu! .... Vot, egas' midagi. Tuleb hakata vaikselt otsi kokku tõmbama ja voodi poole sättima. Et ei korduks tänast insitenti - magasin sisse... Shame on me, I know.
Ps. Sirts, kui seda loed, siis tea, et Armastan Sind väga palju ja igatsen! Loodan, et oled õnnelik! Luban, et varsti näeme, mu pisike marakratt! :*

Love You guys! 
Xo.

No comments:

Post a Comment