Monday, April 16, 2012

It might be raining, but it sure is sunny in my heart!


Lugesin hiljuti postitust ühelt oma lemmikblogijalt Veronikalt ning avastasin, kui kõvasti olen kevadet igatsenud ja kuidas selle saabumine on minus vallandanud ülevoolavad tunded. Tema blogi on suunatud peamiselt riietumisele ja asjade omavahelisele sobitamisele. Ta ei ole niipalju moeblogija, pigem ikka selline,kes suunab meid, noori neidusid, oma kapist vingete aksessuaaride ja riiete märkamisele ja julgele kasutamisele. Samas miski ei ole liiga fancy ja kõik on normaalsuse piirides - neiulik ja õrn kuidas samas pisut rokilik ja iseseisev . Sellised me neiud juba kord oleme. :)
Nii mas siis avastasin end täna  pikalt ja laialt mõtisklemast, kui palju olen teksade inimene, aga võiksin hoopis pingutada midagi neiulikumat olla. Tegelikult meie, tüdrukud, ei peagi ju pingutama väga, see tuleb loomulikult... vähemalt enamjaolt peaks see nii olema :) . Igatahes täna tunnen rahutust oma hinges ja ei tahaks niisama päeva raisku lasta voodis lesides ja Home & Away'id vaadates, kuigi see on senimaani minu üks lemmikuid sarju.  Niisis mõtlesin, et katsetaks natuke neiulikumat stiili ning näeks enda kallal vaeva... ka kodus olles... Just to feel nice and pretty :)
Igatahes my goal for a day on natuke tegeleda oma teise blogiga - Love recicling, mis on minu poolt täielikult unarusse jäetud - shame on me! Ja siis samuti kui juba õmblemiseks läheb, siis võiks natuke nokitseda venna kulunud riiete kallal ja anda neile uus nägu.  It should be fun :)

Eks näha ole, mis minu saavutustest välja tuleb. Üritan õhtul ka teada anda, kas tasub teise plogisse oma pilku heita ning vahva oleks, kui te ka oma arvamust avaldaksite või suunaksite, mida võiksin katsetada ja teha.
Kallistan!

Ahjaaa, kui teid huvitab blogi, millest täna natuke juttu tegin, siis link sellele on siin :
Loodan, et ka teie võite endale läbi tema inspiratsiooni leida, kasvõi oma riietumises :)

1 comment:

  1. Mine pekki kui lahe blogi sellel tädil on :D :D
    Ma arvan et kui sa tegid endale sellise uudse ja julgema soengu siis peaksid tegema seda ka oma riietuses :)

    ReplyDelete