Monday, July 4, 2011


I've never been afraid of the highest heights
Or afraid of flying now
I've never been afraid of the wildest fights
Not afraid of dying
But now I want off this ride cuz your scaring me and I don't like where were going
I need a new fun fair cuz your scaring me and I don't like where were going

*****
Ullalala. Suvi on jätkuvalt ustav seltsiline. Kuum päike, soe vesi, rand, jahutav tuul, mõnus seltskond. Mõõõ-nus... Eile oli Tauri ära saatmine - 5.juuli läheb ta ära sõjaväkke ja linnaloale saab alles umbes 2,5 kuu pärast. So long little boy :) Muidugi olin mina tööl. Kümnest kella üheksani. Noored (Siiri,Mats,Tauri ja Päärn) tulid mulle töölõppedes vastu ja läksime ühte pubisse istuma ning peale seda kodu lähedale muulile aega veetma... seltsik sõber Rumm... Taaskord oli seltskonnas kõige adekvaatsemaks neiu Marian - we all can be broud now ;) Nähes, et meie noor sõduripoiss enam ei kanna, otsustasin, et oleks õige aeg anda tuvikestele hingamisruumi ja Tauri koos Päärniga koju viia. Mõeldud tehtud. Ega suhteliselt siinkohal lõppes ka meie õhtu (kui välja jätta see auto, mis koduteel meie kõrval peatus ja reisijad meie poistega juttu puhuma hakkasid. Ja muidugi see tagaistmel istuv hiiiiiiiiglalsik noormees. Reaalselt Hiiglaslik!! ) .
Hommikul oli ühine lasanje söömine - Mina,Päärn,Siiri ja Mats. Maitsev oli.
Päeval kunagi läksime Kareli,Mario,Siiri ja Matsiga niisama Viimsi peale laiama.... Isver-susver, ma ei teagi, mitmes rannas/muulil me käisime - päris mõnes ikka . Aga vahva oli:)
Õhtul kohtasin oma kallist sõbrannat. Läksime temaga Haabneeme randa.... Või vähemalt plaan oli selline, kuid sattusime hoopis Spaasse ja seal meie õhtu ka lõppes .
Üpriski tegus päev.
Loen huviga Tiina plogis olevat järjejuttu minust. Naljakas on lugeda juttu, mis räägib sinust ja sinu tegemistest - I like it a lot! 

2 comments: