Tuesday, June 28, 2011

It's amazing how you can speak right to my heart...

´Kõik on nii lihtne...samas nii keeruline.... Sooviksin olla vastassoost - kas pole veider?

Oi, kui palju on vahepeal juhtunud. Pühad möödusid Raplamaal mõnusalt lebotades. VägaVägaVäga tore oli - hommikused ühised kokkamised ja kohvitamised, (natukene) puude ladumist, lihtsalt lolli mängimine... ahjaa... ja kõik see koos sõbra Originaal'iga :) Käisime ka Kuimetsa jaaniprallel, truuks seltsiliseks härra Vihm. See oli omamoodi mõnuski, sest seisime üüratu suure lõkke kõrval ja vihm justkui jahutas, et me ära ei sulaks.  Ja kindlasti enam Kuimetsa kauplusesse ei lähe. Või noh, poel endal ju iseenesest midagi viga ei olnudki, aga need noored (omast arust) tugevad mehemürakad on seal väga hakkajad endast (näiliselt) nõrgematele kelku (loe:peksa) andma.
* Nagu näha, siis on ka minu kõnepruuki tekkinud juurde nii mõnigi MEHINE väljend.

Täna oli meil (Viimsi)kodus suurpuhastus. Pesime põrandaid, imesime tolmu jne. Väga usinad neiud oleme muideks :) Peale hoolsat koristustööd käisime spaamõnusid nautimas. Ja reaalselt oligi maru hea. Bassein-mullivann-bassein-aurusaun-tavasaun-külmaveebassein-tavasaun-bassein-kadakasaun-dušš-mullivann-ujula ja siis koju kaaaa... Teist päeva muideks sain poes süüa ostes haledalt pikki näppe. Valisin söögi välja, mis oli koguselt väiksem, kui Siiril ja Karelil ja hola-balalaa - mul oli ikka kopsakam number hinnasildil (muidugi ma ei ostnud seda). Masendav, kuidas mul ikka ei taha vedada.
Kella kümne aegu läksin Tauriga välja - tal viimane päev Viimsis (läheb nädalaks saarele ja peale seda sõjaväkke) ja siis kutsus õllele. Armas! Istusime ja ajasime törts suurte inimeste juttu (Yeah right!). Pedro Pavlo, kellega on turvaline väljas käia :D

Unemati surub oma soove räigelt peale nüüd, ilmselt tuleb olla paindlik ja tõesti voodisse pugeda.
XoXo.

No comments:

Post a Comment