Monday, July 25, 2011

" When I get lonely these days, I think: So be lonely, Liz. Learn your way around loneliness. Make a map of it. Sit with it, for once in your life. Welcome to the human experience. But never again use another person's body or emotions as a scratching post for your own unfulfilled yearnings."

"EAT. PRAY. LOVE" , Elizabeth Gilbert


Taaskord askeldan töömaastikul. Jeeei (ja nüüd loe seda vääga iroonolise häälega). Hommikul pöörane - vaja tegeleda lastekeskuse avamisega, kui juba on toodud hoiule kaks vene tirtsu. Üks pisike oskas natuke eesti keelt ja sellest tulenevalt oli ka natuke kergem. Aga selle-eest nad nutsid taga oma emasid.... ja üldse mitte vähe! Siis soovis keegi bronni teha - mul laps samal ajal kõrval röökimas (otseloomulikult küsisin ma helistaja numbri ja helistasin hiljem tagasi). Lapsed nutsid enamvähem sama kaua, kuni neile emad järgi tulid. Kui vanemad oleksid paar minutit hiljem tulnud, siis ilmselt oleksin ise nutma hakanud juba - milline tossike, ma tean. Hetkel on kõik rahulik. Sain isegi oma hommikusöögi söödud... pool üks... pigem vist siis lõuna juba. Kahju Kätust, kes peab kodus lastega jaurama, sest eile oli tema nukratest silmadest selgelt näha, et ta on sellest juba väsinud :/ . Aga iga kord, kui ta on minuga kahekesi, siis ma üritan anda endast parimat, et tal oleks ikka natukenegi lõbus ja samas, et ta saaks ka puhata! Loodan, et on ikka natukenegi kasu.
*Kolmapäeva õhtul/öösel üritan maale minna. Eks näis - tegelikult mul ju bussiraha ei ole, aga loodan, et emmel ja issil on mulle laenata :P . Loodan ka, et ikka saan transpordi endale Tartusse järgi, et ikka koju kah saaks... eks näis, aega on selle kiire asjaga...

Tegelikult tahaksin koju... oma voodisse... oma lõhnade sisse. Ma ei tea, kas olen seda juba maininud, aga vanaema kolis mõneks ajaks meie juurde ja ta paigutati minu tuppa. Seega, isegi, kui koju saan, siis päris oma voodisse ei saa. Aga see mind ei morjenda - olen ikkagi rõõmus, sest saan oma perega natuke aega veeta ja nendega plaani pidada. Ja loomulikult pean taaskord tegelema ka pakkimisega, sest pole veel sellega ühelepoole saanud. Ehk selle käiguga õnnestub.

Ja nüüd pisut positiivsust kaa ikka. Soovitan teil vaadata multikat : "Gnomeo & Juliet".  Tuli meil siis paar päeva tagasi Kätuga jälle idee, et võiks mingit filmi vaadata, aga ei, allalaadimine ei tahtnud miski pärast õnnestuda. Näiteks üritasime tõmmata filmi "Vesi
elevantidele", kuid see ei hakanud millegi pärast laadima. Kurb. Aga siis avastasime selle multika ja tegime natuke taustauuringut youtubes, et kas tasub ka vaadata ning tutvustus tundus huvitav ja nii me siis otsustasime, et katsetaks. Oh imet -hakkaski allalaadima. Õhtuks oli meil multikas olemas ning olles juba natuke filmiga tutvunud, mõistsime, et tegu on superlaheda joonisfilmiga. Muideks tegelasteks on ajakujukesed - portselanist. Humoorikas ja romantiline! SOOVITAN ;))

1 comment:

  1. Su tuba on nii korras ,praegu kui vanaema seal on :O
    That was amazing :D

    ReplyDelete