Monday, April 11, 2011

"You live longer once you realize that any time spent being unhappy is wasted." Ruth E. Renkl

Hüpake, tantsige, olge siirad:))
Ahoi, kapsaussid ja konnakullesed.
Ilmselgelt hakkab üks meist vaikselt seniilseks minema. Ei tegelikult on nii, et hirmus väsimus on peal (kuigi täna oli see õnnis päev, kui sain ka oma lõunauinakut teha :P ).
Käisime nimelt (täna) noorte tantsupeo C - rühmade tantsude teisel ülevaatusel. Kohutav. Ise oskame enda suhtest kriitilised olla. Tublid olime ja vapralt pidasime vastu, aga jama tootsime ikka kuhjaga. Eks näis, mis saab. Ilmselt seekord enam nii lilleliselt ei lähe ja tuleb piletid publikusse ära osta. Muideks, pidin tantsima 4 tantsu nagu kõik teisedki, kuigi algselt oli kokkulepitud, et minu koormus jagatakse ühe teise neiuga kaheks, kuid tüdruk nr 3 ei ilmunud meie pühapäevasesse trenni (ja ka sellele eelnevasse trenni) ja ei jäänud muud üle, kui pidime eile tüdruk nr 2 (I know, väga geniaalsed nimed) kõik tantsud üle kordama/vaatama ja täna endast lihtsalt 100% andma. Aga ma usun, et me olime tublid ja saime ilusasti hakkama.
Nädalavahetusel sai korralikult koolis käidud - meil olid taas ühiskonna konsultatsioonid. Ja taaskord tunnen end tsut-tsut targemana. It's impossible, I know.

Tänaseks päevaüllatajaks oli ilmselt see ... hmm... ma ei teagi, kuidas teda nüüd nimetada... pungi sugemetega poiss ehk, keda sõbranna venna sünnipäeval kohtasin. Tema oli endale seekord (lõhkiste teksade ja wannabe harjasoengu asemel) rahvariided selga pannud ja , ohoo, tema ka rahvatantsija. Vaata, et täitsa ilus poiss niiviisi!

......
Ja niiviisi olen oma blogi pea 2 tundi kirjutanud... Sain teada kohutava uudise. Endine koolivend otsustas, et ei taha enam elada ja pani oma elule käe külge. See läks tal õnneks...Tunnen südames kaasa tema perekonnale ja lähedastele.  Kohutav. Värisen. Kuidagi mõjub raskelt selline uudis, kui miskit säärast tutvusringkonnas on juhtunud......
.....

Nüüd tuleb end kokku võtta, rahuneda ja füüsika essee ära kirjutada. Seejäärel kindlal suunal voodisse.

No comments:

Post a Comment