Thursday, June 7, 2012

Aloha.
There are some crazy things going on right now. Pakin, meeletult pakin. Üritan oma riideid, kosmeetikat, kingi võimalikult kompaktselt ära panna, et autosse teiste jaoks kaa ruumi jääks. Ilmselgelt olen juba miljon korda ümber pakkinud, tundub, et praeguse tulemusega võib juba (enam-vähem) rahule jääda, sest issi uskus, et nii võin mina ka veel autosse mahtuda :) Nicee!
Ah, by the way , juhul, kui keegi veel e teadnud - kolin täna öösel ära Soome. See on lausa hullumeelne, kui palju asju meil on ja kui vähe on ruumi autos.
Ilmselt pole veel väga kohalegi jõudnud, et oh nüüd on minek. Kõik on kuidagi kiirelt toimunud ka, ei teadvustanud endale piisavalt vara, et tuleb pakkima hakata ja valmistuda - kõik ikka (minule kohaselt) viimasel minutil ja siis ruttu-ruttu vaja asjad korda saada. Nii parem ka ilmselt. Siis ei ole aega nii palju mõtteid mõlgutada ja härdaks muutuda, seda praegu vaja ei ole.
Aga siiski,  natuke kahju on juba küll... mitte minna... aga see, et ei saa sõpru kaasa võtta. Mõned pärdikud pistaks küll võimalusel kohvrisse kaasa, siis alati hea kodune olla :)
Käisime vanaemal külas, grillimas. Nüüd jälle suur hulk pilte sorteerida ja meelepärastesse toonidesse panna. Hard not to like taking new pics.


Kõht koriseb ja uni kipub silma... Väike võiku ja kohv on täpselt see, mida nüüd vaja on....
Jah, ilmselgelt täna minult kirjanduslikku ja erilisest mõttelennust uputatud postitust ei tule. Seega tuleb aga tagasi tegutsema sättida ja põnevusega oodata, mis elu toob.
Talk to you soon,
Susie

No comments:

Post a Comment