Friday, June 8, 2012

Have a cup of coffee and start living your life :))


Noniii. Esimene õhtu terve perega meie uues kodus, Vantaa linnaosas. Pesus käidud ning kui uni välja arvata, siis on täitsa hea olemine. Mulle meeldib see, et me elame väga rahulikus linnaosas, kuigi kuuled ja tajud, et elu meie ümber käib, on üldiselt kõik siin väga rahulik ja mõnus. Trepil hea kohvi juua ja rahulikku suveõhtut nautida - relaxing.
Elutuba on meil päris suur, valge kaminaga, mis kohe kindlasti on minu jaoks üks lemmikumaid asju siin majas.
Ja kohe kindlasti tasub mainida, et meil on siin saun ja saunas on veel üks kamin - mida veel elult tahta.
Oma tuppa ma kohe ei saa, sest seal on hetkel natuke kola, tuleb koristada ja voodi sisse viia. Saan sinna ka teleka, kuigi erilist pointi ma sellel ei näe, sest juba Eestiski vaatasin väga vähe telekat, aga no samas, kui saab FoxLife'i vaadata, siis võib vahest ehk isegi seda piiluda :) Mis on ülivinge, on minu armas valge voodi, mis ootab tuppa viimist. Tõeliselt armas ja tüdrukulik.
Vetse on meil majas kolm, mõlemas maja otsas ja keskel, seega eriti laiskadele hea elu tagatud. Igas maja otsas on ka väljapääs.
Armas on see, et naabrid on väga sõbralikud ja soojad. Nad teadsid juba varem, et meil suur pere, aga nüüd kui meie ka timoga jõudsime, siis kõik olid nii armsalt sõbralikud ja võtsid väga soojalt vastu - vahvaaa!
Emotsioonid on hetkel kuidagi olematud. Ilmselt on see tingitud väsimusest, sest eilne öö siiski jäi ju täielikult vahele ja pea nii paks sellest magamatusest, eks näis, mis aeg toob. Kindlasti võin öelda, et kui emotsioone oleks, siis need oleksid üksnes head ja laes... (:










Uuu, ja mis kõige tähtsam: siin on tunduvalt vähem sääski, kui Eestis - WIN!
Susie

No comments:

Post a Comment