Friday, April 1, 2011

Niih... sellega nüüd korras.
Käisime eile püsirohukeldris ja sai ikka mõnuga võetud. Pailapse kombel läksin kooli kaa.. Kohutavalt paha oli. Ikka veel on.  Nüüd tükiks ajaks alkoholiga rahu majas. Kohutav lihtsalt, kuidas sellel meelemürgil võib inimese üle võimu olla. Prrrr. Üldse ei jõua midagi teha... ei taha kah. Tahaks ainult magama minna ja magada kuni ära kolimiseni. Kõik veab kuidagi metsa. Kõik on kuidagi sõjakad ja justkui tüdinud. Või ma ei oskagi öelda... kahepalgelised... tunnen end ära kasutatavana. 
Kuid siiski. Püssis oli ka üks kõige säravamaid tüdrukuid, Kady. Ja tema on küll igatepidi endine : elurõõmus,sõbralik ja soe. Lihtsalt meeldiv. Annaks kõik, et temaga kaasnevat head aurat saaks purki panna ja sealt igasse päeva natukene hoida. 
Ühesõnaga, ma korjan oma valutavad ihuliikmed nüüd kokku ja poen diivanil telekat vaatama. Väike paus enne õhtust tantsurühmaga esinemist. Jeii...

AHjaa... täna 1.aprillll... loodan, et kellelgi oli see vähemalt täis rõõmu ja nalju:)

2 comments:

  1. Awww, Mannu, ja mina mõtlesin alati, et Sina oled kõige säravam. Võta teinekord kindlasti purk kaasa (a). Btw, leidsin selle video üles, kus maapäeval tantsime (meil tuli ikka maru hästi välja). Oih, enne sai see kommentaar kogemata teise postituse alla.. aga sa ei pahanda, eksole :D

    ReplyDelete
  2. Hihi. See video on ikka üleprahi. Videot vaadates tuli kohe tunne peale, et ooeh, selle tüdrukuga pole ammu saanud tantsu lüüa (ja olgem ausad - meie leiutatud valsi topeltpööre , et mõlemad tüdrukud keerata saaksid, on kaa väga geniaalne:D ) :). Ja purgi kindlasti võtan teinekord endaga ühes:))

    ReplyDelete